Millefiori
"Firma Cleantech Com se remarca prin seriozitatea cu care respecta termenele convenite, prin calitatea lucrarilor prestate si prin atentia pe care o acorda fiecarui detaliu si fiecarei lucrari in parte. De aceea este un partener de incredere, cu care ne face placere sa colaboram si pe care nu ezitam sa il recomandam si altor companii." ( Millefiori )
 
Trelleborg
"Firma Cleantech Com ne-a pus la dispozitie o gama diversificata de solutii practice, moderne si eficiente pentru toate problemele ridicate de complexitatea activitatii de curatenie la obiectivul nostru..." ( Trelleborg )
 
Auto Chassis International
"Société Cleantech Com de Cluj-Napoca, spécialisée dans le domaine du nettoyage industriel, travaille pour nous depuis le 01.06.2003. Nous confirmons par ce courier: le sérieux, l'efficacité de cette entreprise qui sait mettre en oeuvre des solutions techniques d'actualité." ( Auto Chassis International )
 
Rio Bucovina
"Cleantech Com din Cluj-Napoca, furnizorul nostru de produse si servicii de curatenie profesionala, ne-a echipat depozitele din tara cu masini automate de spalat pardoseli si ne-a furnizat metodologia adecvata fiecarei locatii in parte. Firma dispune de un personal foarte bine instruit si motivat. Un lucru mai putin obisnuit la noi in tara: personalul Cleantech Com dispune de diplome de calificare "agent de curatenie cladiri". Astfel societatea se bucura de aprecierile noastre si ne determina sa-i recomandam cu caldura si altor societati, cu activitate similara cu profilul nostru." ( Rio Bucovina )
 
Bilstein
"Munca programata, noile tehnologii folosite, contactul permanent cu clientul, respectarea unor termene scurte, sunt caracteristici care ne determina sa recomandam fara retineri profesionalismul si seriozitatea oferita de Cleantech Com..."
( ThyssenKrupp Bilstein Compa )
 
Bibilioteca Centrala Universitara Lucian Blaga
"Experienta si referintele prezentate, sistemul contractual corect al serviciilor de calitate oferite la preturi competitive, ne-au determinat sa devenim partenerii societatii Cleantech Com..."
( Bibilioteca Centrala Universitara "Lucian Blaga" )
 
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati

Aria de acoperire / Clientii nostri